همسات

صينية الرقاق باللحمه المفرومه 921697555

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

همسات

صينية الرقاق باللحمه المفرومه 921697555

همسات

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

هنا يخفق القلب ويسطر القلم اجمل العبارات...منتدى همسات يرحب بكم....معنى الإبداع صنع الشيء المستحيل ونحن نصنع المستحيل ..(المقلدون خلفنا دائماً) من قلدنا أكد لنا بأننا الأفضل


    صينية الرقاق باللحمه المفرومه

    avatar
    سلمى
    عضو جديد
    عضو جديد


    انثى عدد المساهمات : 2
    نقاط : 91184
    السٌّمعَة : 50
    تاريخ التسجيل : 29/05/2012

    GMT + 6 Hours صينية الرقاق باللحمه المفرومه

    مُساهمة من طرف سلمى 29/5/2012, 8:26 pm

    بسم الله الرحمن الرحيم

    النهارده ان شاء الله هقدملكم طريقة عمل صينية الرقاق باللحمه المفرومه و هى طريقه بسيطه و سهله جدا.

    المقادير:
    لحم مفروم
    سمن
    ملح
    فلفل أسود
    بصله كبيره
    شوربه ( بفضل شوربة اللحمه)
    8 شرائح رقاق
    الخطوات :
    1- نحضر العصاج : نقطع البصله قطع
    صغيره أو نبشرها و نقلبها بملعقة سمن على النار حتى تصفر ثم نضيف اللحمه
    المفرومه و الملح و الفلفل و نقلب حتى تنضج اللحمه المفرومه بشكل متوسط

    2- نبلل الرقاق بالشوربه .
    3- نحضر صينيه مستديره و ندهنها بالسمن.
    4- نبدأ فى وضع 4 رقاقات مبلله بالشوربه الواحده تلو الأخرىز
    5- نضع العصاج و نفرده فوق الرقاق فى الصينيه
    6- نضع بقية الرقاقات المبلله بالشوربه الواحده تلو الأخرى
    7- نضع ملعقة سمن فوق الوش
    8- نترك الصينيه فى فرن حامى لغاية الوش ما ياخد لون
    ده كده الطريقه العاديه و البسيطه لصينية الرقاق
    بس ممكن أن أحنا نغير شويه فيها للتجديد لو حبينا و التغيير ده بيكون فى العصاج يعنى ماتقلقوش من أنكوا تفننوا شويه .
    بعض المقترحات:
    1- ممكن أضافة زيتون أسود أو أخضر مع اللحمه المفرومه عند تحضير العصاج أو أضافة بعض شرائح الهوت دوج
    2- ممكن أضافة بيضه للحمه المفرومه .
    3- ممكن نغير اللحمه المفرومه خالص و
    نحضر مكعبات فراخ مع مشروم مع شرائح رفيعه لفلفل أصفر و أخضر و أحمر و فى
    الحاله ده يكون أفضل نبلل الرقاق بشوربة فراخ .

    طبعا المقترحات ده للى بيحب التجديد فى أكله .
    أتمنى أن الطريقه تكون سهله و تعجبكمصينية الرقاق باللحمه المفرومه Bye10000

      الوقت/التاريخ الآن هو 21/11/2024, 11:06 am