نلاحظ هنا السكر على الارز والماء قليل فى الارز
2- نضع الزبادى واللبن وملح الليمون وعصير ليمونة ونقلب
3- نتركه يهدىْثم نضربه فى الخلاط وده شكله
4- نعيده للنار تانى للغليان غلوة واحدة مع التقليب المستمر دون
انقطاع لانه بيلزق بسرعة ونضع الفانيليا
5- نتركه يخمر طول الليل برة التلاجةوده شكله بعد التخمير
نلاحظ ان السوبيا غليظة شوية مش سايبة
وتانى يوم نضعه فى التلاجة وتقدم السوبيا مثلاجة ونضع على الوجه القرفة ضرورى
ولو عايزة الكمية زيادة ضاعفى الكمية وشيليها فى
الديب فريزرفى اكياس لوقت اللزوم.
2- نضع الزبادى واللبن وملح الليمون وعصير ليمونة ونقلب
3- نتركه يهدىْثم نضربه فى الخلاط وده شكله
4- نعيده للنار تانى للغليان غلوة واحدة مع التقليب المستمر دون
انقطاع لانه بيلزق بسرعة ونضع الفانيليا
5- نتركه يخمر طول الليل برة التلاجةوده شكله بعد التخمير
نلاحظ ان السوبيا غليظة شوية مش سايبة
وتانى يوم نضعه فى التلاجة وتقدم السوبيا مثلاجة ونضع على الوجه القرفة ضرورى
ولو عايزة الكمية زيادة ضاعفى الكمية وشيليها فى
الديب فريزرفى اكياس لوقت اللزوم.